Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/rpor0096/public_html/zafmedia.ro/web/wp-content/plugins/themestudio-content/core/metaboxes/init.php on line 746
Filmari nunti DSLR HD

Filmari nunti DSLR HD

Filmari nunti in Galati, Braila si oriunde in tara. Videografie de nunta din pasiune. Oferim filmare la calitate, cu DSLR full HD. Pentru ca filmul evenimentului dumneavoastra sa reuseasca sa transmita emotia, dinamismul si pasiunea din ziua nuntii, recomandam filmarea cu minim 2 camere DSLR HD.

De asemenea, se poate folosi drona pentru imagini exterioare, macara daca sala este suficient de inalta (minim 3-4 metri), steadycam, slider, dolly, trepied, monopied. Alaturi de aparatura DSLR HD si mirrorless, pentru filmari nunti folosim aparatura de inregistrare a sunetului direct din mixerul dj-ului, sau a formatiei, pentru ca si sunetul este foarte important pentru realizarea unui film bun. Toate aceste dispozitive folosite pe parcursul evenimentului ofera un plus considerabil produsului final. Ne propunem de fiecare data sa surprindem momentele in mod natural si firesc, pentru ca filmul nuntii sa fie revazut cu placere de fiecare data.

Diana + Nicolae

Wedding Moments

Wedding Moments

Teaser Sabina & Lucian

Emanuela & Emilian

Anda & Alin

WEDDING MOMENTS

Lacramioara & Lucian

Catalina & Bogdan